четвер, 18 квітня 2013 р.

Деревообробка



Конкретними знаннями, потрібними для розуміння основ деревинознавства, передовсім з хімічними, фізичними та механічними властивостями, способами заготівлі, зберігання і сушіння деревини озброїть навчальний посібник „Технологія деревообробного ремесла” .Ця книга була надрукована у видавництві Дрогобицького державного педагогічного університету ім.. І.Франка за загальною редакцією Л.Оршанського у 2012 році. В роботі над створенням книги значну допомогу надали викладачі кафедри загально технічних дисциплін даного учбового закладу.
Пропонований Вашій увазі навчальний посібник складається з трьох розділів.
 У розділі 1”Деревинознавство” розглядаються питання , пов’язані з будовою деревини та її властивостями, а також способи заготівлі, зберігання та сушіння деревини.
У розділі 2 „Технологічні операції у деревообробництві” розкриваються основи теорії різання деревини та докладно представлений зміст основних технологічних операцій виготовлення столярних виробів.
Розділ 3”Техніка декорування виробів з деревини” присвячений основам орнаментики декоративно –ужиткових виробів з деревини.
Даний навчальний посібник є інформаційно насиченим та змістовним. Сподіваємось, що він буде цікавий всім, хто прагне оволодіти традиційним мистецтвом виготовлення й оздоблення виробів з дерева.

Немає коментарів:

Дописати коментар