вівторок, 31 липня 2012 р.

Шановні користувачі!

Вітаємо Вас на сторінках нашого блогу! 
Знайдіть час і перегорніть наш тематичний щоденник і, без сумніву, Ви знову і знову повертатиметеся до нього, а ставши його постійним користувачем — триматимете руку на пульсі розвитку техніки та економіки промисловості. Зупиніться і … погляньте навкруги! Життя таке чудове й непередбачуване, а його наповнення багато в чому залежить від Вас! Наповніть душу красою,  а розум — корисними знаннями й будьте щасливими!
В полі нашого зору — сьогодення та минуле, стан і розвиток вітчизняної й зарубіжної технічної книги, технічних знань загалом; галузеві події, науково-дослідні розробки вчених різних галузей; новинки технічної літератури; огляди та презентації що проводяться в стінах бібліотеки та звучать в ефірі обласного радіо; огляд фахових періодичних журналів; книжкові виставки на різноманітні теми — галузеві та тематичні; присвячені тим чи іншим пам’ятним датам.
Нині ми живемо у час шалених швидкостей. На жаль, тепер на ознайомлення з накопиченою за минулі століття мудрістю та новою інформацією  обмаль часу Тому ми будемо намагатись вплітати у науково-виробничу канву інформацію філософського, історичного та енциклопедичного спрямування. Інформацію, яка спонукає до творчості. Сподіваємось, що наш тематичний щоденник допоможе усім розширити свій світогляд та опанувати корисні знання, в тому числі й для підтримання чудового настрою. Це буде цікаво і корисно.
Головний слоган нашого тематичного щоденника - «Світ очима технічної літератури».

Немає коментарів:

Дописати коментар