вівторок, 18 вересня 2012 р.

Відділ технічної літератури запрошує



30 вересня Україна відзначає Всеукраїнський день бібліотек. Це свято, запроваджене у 1998 році, планувалося і відзначалось у попередні роки не тільки як суто професійне свято, а й як вияв уваги до бібліотек та бібліотечної справи.
З 18 по 28 вересня 2012 року в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці проходить Декада відкритих дверей, присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. З нагоди цього свята працівники відділу технічної літератури запрошують всіх бажаючих відвідати бібліотеку, та зокрема відділ технічної літератури. Тут в достатній кількості представлена виробнича та наукова література, а саме практичні посібники на допомогу оволодіванню різноманітними професіями; посібники для працівників різних галузей народного господарства; видання з науки і техніки; біографічна література та словники.
Фонд відділу технічної літератури має також широкий репертуар періодичних видань різного профільного спрямування. Згідно з науковими дослідженнями саме вони являють собою найбільш важливе джерело інформації. Тому не дивно, що саме періодичні видання займають провідне місце серед інших джерел інформації. Кількість періодичних видань постійно зростає. Так, на даний період в нашому фонді нараховується  близько 50 назв журналів та газет. Значна частина з них – наукові, науково-виробничі, та науково –технічні видання. Взаємодіючи з відділом інформації працівники відділу технічної літератури завжди радо допоможуть читачам отримати більш оперативну цільову інформацію, нададуть кваліфіковані довідки.
Сподіваємось, що відвідавши відділ технічної літератури в рамках Декади відкритих дверей Ви, шановні користувачі. отримаєте гарний настрій та відчуття новизни та свіжості.

Немає коментарів:

Дописати коментар