пʼятницю, 17 квітня 2015 р.

Бібліотечна акція


Шановні читачі і друзі нашого блогу – вітаємо Вас зі святом! 23 квітня у всьому світі відзначається День книги та авторського права. Свято було засноване у 1996 році ЮНЕСКО. Книги відкривають нам світ, допомагають зазирнути в майбутнє, спонукають до творчості. Носії інформації, основа освіти, книга дає можливість кожній культурі розповісти про себе, знайомить зі звичаями та традиціями різних народів. Книга –це вікно у світ культурного розмаїття, це міст, що з'єднує різні цивілізації в часі і просторі. Отож шануємо, бережімо, читаймо книги!
 З нагоди свята 23 квітня у Тернопільській ОУНБ стартує акція ”Книги у пошуках читача”. Цього року акція проходитиме під гаслом „Українській нації призначено вижити!” Під час дійства всі бажаючі зможуть переглянути книжкові виставки та взяти участь у заходах, що проводитимуться в бібліотеці цього дня. Відділ технічної літератури запропонує увазі учасників акції виставку „Невідома Україна (сторінками серії книг)”. Науково –популярні видання цього унікального проекту відкривають Україну в різних вимірах, історичних епохах, постатях та явищах –вибір тем настільки широкий, що практично кожний знайде для себе щось цікаве.
У такий непростий для України час, коли серце сповнене тривоги за завтрашній день, ніщо так  не розраджує як улюблене заняття. Зараз як ніколи хочеться відволіктися і поринути у світ, де панують мир і злагода, спокій і гармонія. Приєднуйтесь до нашої акції. Вітаємо з Днем книги бажаємо лише ґрунтовних, фахових, цікавих, пізнавальних видань, які ми певні , Ви знайдете у нашій бібліотеці.
                                             Людмила Шатарська, гол. бібліотекар
                                              відділу технічної літератури
                                               Тернопільської ОУНБ

Немає коментарів:

Дописати коментар