середа, 25 вересня 2024 р.

День інформації «Цифрові технології, що змінюють світ»

 


21 вересня студенти груп 108 (менеджмент) та АТ101 (автомобільний транспорт) Технічного коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя взяли участь у дні інформації “Цифрові технології, що змінюють світ”, організованому працівниками відділу технічної літератури та Регіонального навчального центру  Тернопільської ОУНБ. Захід став для них чудовою нагодою не лише ознайомитися з новинками технічної літератури, але й розширити свої знання про те, як сучасні цифрові технології впливають на різні сфери життя і професії.

Бібліотекарі підготували для студентів огляд-перегляд нових книг та ресурсів, які можуть допомогти їм у навчанні та професійному розвитку. Вони розповіли про цікаві видання, які стосуються менеджменту, транспортної логістики, інновацій у автомобільній сфері та нових технологій у різних галузях.


Цікавою частиною зустрічі став тренінг Професія моєї мрії, проведений тренерами Регіонального навчального центру. Під час цього інтерактивного заходу студенти змогли краще зрозуміти свої професійні схильності та вибрати кар’єрний шлях. За результатами тестування, молодь виявила неабиякі здібності до різних професій. Для декого ідеально підійшли професії керівника, диплома й логіста, що вимагають організаторських навичок і вміння швидко приймати рішення. Інші студенти виявили таланти до ролі дипломатів, консулів та адвокатів, де потрібні навички комунікації, правового захисту та вміння домовлятися. Також серед учасників були протагоністи та активісти — люди, які готові брати на себе відповідальність і змінювати світ.

Ми щиро захоплюємося нашою талановитою молоддю, яка вже зараз робить перші впевнені кроки у виборі свого професійного шляху.

Особливий інтерес у студентів викликав тренінг “Професія моєї мрії”, проведений тренерами Регіонального навчального центру. Під час інтерактивної сесії студенти змогли краще зрозуміти свої професійні схильності, обговорювали свої майбутні кар’єрні плани, дізнавалися про актуальні професії та навички, які допоможуть їм бути конкурентоспроможними на ринку праці.

Ми висловлюємо щиру подяку нашим колегам із бібліотеки Технічного коледжу та викладачеві біології Наталії Євгенівні Андрійчук за активну співпрацю в організації заходу. 


Немає коментарів:

Дописати коментар