четвер, 16 квітня 2015 р.

Квітневе розмаїття


Не знаю жодної людини, яка б не любила квіти. З їх появою на нашому обличчі з’являється усмішка. Квіти роблять життя прекрасним, яскравим , довершеним. Тому сьогодні пропонуємо поринути у чарівний світ барв цих досконалих створінь природи. По-перше тому, що сьогодні квітень, по-друге тому, що квіткові мотиви завжди актуальні. Ніжні та романтичні, веселі та яскраві, барвисті чи витримані –вони прекрасно доповнюють будь –який стиль. Не важливо чи то мова йде про одяг, чи про інтер’єр, чи про будь –які інші дрібнички.
В ці дні ми підготували декілька цікавих ідей щодо застосування квіткових візерунків які, сподіваємось, ви захочете втілити у життя. А застосувати їх можна всюди. По-перше в ландшафтному дизайні, і тут у нагоді стане журнал –каталог ”Ландшафтний дизайн”. В ньому презентуються найкращі взірці ландшафтного мистецтва. Кожен номер цього видання містить матеріали, які дозволяють зрозуміти з чого розпочати облаштування свого садка –будь то присадибна ділянка чи дача, а можливо просто куточок на балконі. Весна надала нам нові можливості до створення краси та душевного спокою, яких так не вистачає нам у повсякденному житті. Весною нами оволодіває потяг до землі, бажання створити квітковий рай у тому просторі яке нам належить.
Останній номер науково –популярного журналу надає своїм читачам унікальний блок матеріалів „Троянди” у новій рубриці „Колекція садівника”. Тут представлені прекрасні композиції з троянд, підібрані оптимальні сорти для вирощування, та продемонстровані топ-розарії України  та Європи. Завдяки матеріалам цього видання поціновувачі ландшафтного дизайну зможуть обрати свою квітку з огляду на власний стиль, спосіб життя. Будьте натхненні і створюйте свій оригінальний та прекрасний квітковий рай.

Людмила Шатарська, гол. бібліотекар
відділу технічної літератури
Тернопільської ОУНБ

 

  

Немає коментарів:

Дописати коментар