четвер, 6 червня 2019 р.

Легка промисловість України: попит і пропозиція



День працівників легкої промисловості за традицією відзначається кожної другої неділі червня . Це свято, що існує вже 30 років, було засноване Указом Президії Верховної Ради СРСР від 1 жовтня 1980 року «Про святкові і пам'ятні дні». Легка промисловість, безсумнівно, одна з найбільш близьких до споживачів і покупців галузей промисловості.

Основними підгалузями легкої промисловості традиційно називають текстильну, швейну, шкіряну, хутрову, взуттєву промисловості, а також виробництво штучних шкір і полімерно-плівкових матеріалів. Цей день — професійне свято працівників і ветеранів легкої промисловості.

Саме завдяки їм населення областей і міст має можливість купувати якісну продукцію місцевого виробництва. Адже сьогодні підприємства легкої промисловості, постійно удосконалюючи технологію виробництва, розширюють асортимент і покращують якість своєї продукції.

Щоб розібратись у цьому круговороті інформації, відкрити для себе щось нове, переглянути і взагалі дізнатись більше інформації про розвиток легкої промисловості сьогодні, вам варто заглянути у відділ технічної літератури ТОУНБ і здійснити книжкову подорож, де вашим гідом буде наша книжкова виставка "Інноваційні технології в легкій промисловості", присвячена новітнім досягненням в даній галузі.

Якщо Вас зацікавила дана інформація і Ви не бажаєте зупинятись, чекаємо Вас у нашій бібліотеці, де Ви зможете ознайомитись з усіма представленими документами.

Вайшле Марія
завідувач відділу технічної літератури

Немає коментарів:

Дописати коментар