вівторок, 31 березня 2020 р.

День веб-майстра


    Святкування Дня веб-майстрів неформальна подія і відбувається в першій декаді квітня. Професійне свято веб-майстра виникло після 2010 року.
     Зараз ні у кого не викликає сумнівів той факт, що ця сучасна професія, котра з’явилася спільно з виникненням Інтернету - «веб- майстер», має місце не просто «БУТИ», а вже й встигла заслужити широку повагу, громадську вдячність, своєрідну легендарність і дивовижну самобутність. Впроваджуючись в новітні тенденції загальнокультурного простору необхідно зауважити, що професіонали веб-майстри принесли в нашу реальність особливий відтінок й колорит, проклавши своєрідний місточок для всіх бажаючих абсолютно природно використовувати ці новітні технології без необхідності поринання в нескінченні думки про те, як все це влаштовано. Після 2010-го року, професійне свято веб-майстрів, за даними проекту DilovaMova.com, стало неформально відзначатися саме 4-го квітня.
   У цей славний день, який має всі підстави називатися міжнародним, ми приєднуємося до привітань на адресу всіх представників даної професії і звичайно ж на адресу всіх інших так само причетних до даного ремесла! Бажаємо вам гарного відпочинку та кращого настрою! Вдалих рішень і міцного здоров’я! Зі святом Вас, шановні веб-майстри!
Людмила Шатарська —
головний бібліотека відділу

Немає коментарів:

Дописати коментар