середу, 27 травня 2015 р.

До Дня працівників поліграфії


30 травня –День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження. З нагоди цього свята згадаємо про науково-виробниче видання «Поліграфія». Журнал був створений у далекому 1924 році під назвою «Графічне мистецтво» та на протязі багатьох десятиліть залишався єдиним галузевим виданням для всієї поліграфічної промисловості країни. Впродовж всієї своєї історії він відображав на своїх сторінках найновіші досягнення галузевої науки, передовий досвід вітчизняних та зарубіжних підприємств, інновації в техніці та технології, шляхи підвищення ефективності поліграфічного виробництва, проблеми галузі.
В його розділах –«Організація виробництва», «Техніка і технологія», «Регіональна поліграфія», «Поліграфія за кордоном», «Сторінки історії» - висвічуються самі актуальні проблеми розвитку поліграфії, публікуються матеріали наукових досліджень.
У відділ технічної літератури Тернопільської ОУНБ виробничо-технічне видання «Поліграфія» надходить з 1993 року. Від тоді і до сьогоднішнього дня журнал користується незмінною популярністю серед читачів. Він завжди залишається популярним  як у професійному середовищі так і серед пересічних громадян. Навіть сьогодні він зберігає своє лідируюче становище. Головний слоган видання «Сплав традицій та інновацій» відображає головні пріоритети, суть та молодість журналу. Приєднуйтесь до широкого кола його шанувальників.
                                             Людмила Шатарська, головний бібліотекар
                                             відділу технічної літератури ТОУНБ
                                             т.52-41-89

Немає коментарів:

Дописати коментар