четвер, 26 грудня 2013 р.

Дизайн інтер’єрів: стиль та елегантність

Дизайн інтер’єру є невід’ємною частиною нашого життя. Адже це саме те місце, куди ми повертаємося знову і знову без різниці в гарному чи поганому настрої,де ми шукаємо тишу та спокій або навпаки – свято і розвагу.
Як ви уявляєте собі свій новий будинок чи квартиру і дизайн їх інтер’єру? Безумовно респектабельним, комфортним і красивим. Але дуже важливо, щоб дизайн квартири, будинку або котеджу відображав вашу особистість і смак, привички, успішність і соціальний статус.
З цією метою працівники відділу технічної літератури Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки підготували книжково-ілюстративну виставку «Дизайн інтер’єрів : стиль та елегантність». Центральне місце на ній належить підбірці журналів «Красивы еквартиры».
Журнал «Красивые квартиры» - це журнал, для людей хто шукає і не боїться експериментувати, хто готовий для кардинальних змін власного інтер’єру, але при цьому цінить домашній затишок і комфорт. Журнал заснований на початку ХХI століття, і зразу ж розпочав впевнену ходу на шляху дизайн-індустрії. На сторінках журналу можна знайти багато цікавої інформації з облаштування квартири, поради з ремонту, перепланування, свіжі ідеї для декору.
В журналі «Красивые квартиры» розміщені роботи творчої команди спеціалістів, яка привносить щось нове в життя людей, змінює їх життєвий простір. Кожен їхній проект – це неповторна дизайнерська робота. На сторінках «Красивых квартир» можна дізнатись про виставки і презентації, а також експерти діляться досвідом і дають корисні поради читачам.
Якщо ви хочете завжди бути в курсі останніх модних тенденцій, цей журнал для Вас, тому читайте «Красивые квартиры» в нашомувідділі.
Також не залишить Вас байдужими підбірка журналів з дизайну – «Красивые дома», «Особняк», «Анна» та «Интерьер+дизайн».
Щоб розібратись у цьому круговороті інформації, відкрити для себе щось нове, Вам варто завітати в ТОУНБ і здійснити книжкову подорож, де вашим гідом буде книжково-ілюстративна виставка, присв’ячена дизайну інтер’єрів.

1 коментар:

  1. Багато цікавих статей,було б добре більше дізнатись про новинки комп"ютерних видань.

    ВідповістиВидалити