середу, 15 червня 2022 р.

"Скринька зі спеціями" - найкращий рецепт доброго здоров"я та чудового смаку

 


Скуштувати оригінальні, смачні та корисні овочеві страви з різних куточків світу можна навіть не вибираючись із власної оселі — якщо у вас є кулінарна книга від докторки медицини й шеф-кухарки Лінди Шу.

Шу, Л. Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу / Лінда Шу, пер. з англ. Олени Кушніренко. — Київ: ArtHuss, 202. — 352 c.

Сніданки, основні страви, гарніри та десерти з екзотичними й вишуканими назвами, виявляється, не завжди вимагають подвигів на кухні, а здоровий підхід до харчування забезпечить гарне самопочуття, що обов’язково відобразиться на зовнішності, настрої та працездатності. Пудинги й кімчі, бургери й хумус, арахісовий пунш і тринідадські вареники, а ще, звичайно, найрізноманітніші спеції та трави, що витворюють неповторний стиль вашої кухні. Рецепти, які ви побачите далі, з’явилися в результаті цих любовних стосунків із їжею, які автор культивувала останні два десятиріччя, відтоді як Північна Каліфорнія стала її домом. Версія каліфорнійської кухні: простота й свіжість, насолода щедрістю ферм і розмаїттям смаків багатокультурної спільноти, які перетворюють на чисту радість готування смачної здорової їжі.

Лінда Шу - докторка медицини, шеф-кухарка. Вивчала антропологію й медицину в Університеті Брауна, після практики в Китаї та Сингапурі продовжила навчання в Каліфорнійському університеті, згодом у Корнельському університеті вивчала харчування на основі рослинних продуктів. Ентузіастка й популяризаторка здорового харчування, закінчила Школу кухарства Сан-Франциско. Нині веде лікарську практику в Сан-Франциско, тут-таки заснувала навчальну кухню, щоб заохочувати людей переходити на здорову рослинну їжу. Пропонуємо дану книжку для ознайомлення яка, сподіваємось, буде цікавою і корисною для Вас, шановні користувачі, та допоможе Вам ознайомитись з смаками, текстурами  й техніками приготування овочевих страв з рецептами із різних країн світу та з часом досягти досконалості у використанні найрізноманітніших спецій у вашій кухні.

Немає коментарів:

Дописати коментар