понеділок, 24 червня 2024 р.

Модні літні тенденції - як бути на хвилі стилю?

 


Літо… Кожен сезон вносить свої корективи,  стильний одяг для жінок піддається новому баченню, дизайнерським рішенням, неординарним втіленням. Стежити за модою – дороге задоволення, адже вона вітряна і швидкоплинна. При тому, що не все що в тренді буде обов’язково вам йти, тому дуже важливо знайти свій стиль і зрідка модернізуватися.

Хвиля творчості в світі моди не знає меж, і якщо минулий рік залишив нас враженими своєю різноманітністю і сміливістю, то 2024 рік переписує правила гри. У цій захоплюючій подорожі стежками стилю нас чекають несподівані перевтілення і модні сюрпризи, які піднімуть планку стилю на новий рівень. Цей рік обіцяє бути часом, коли експерименти з формою та текстурами здивують навіть найвишуканіших цінителів стилю. Занурюємося в потік стилю і готуємося до зустрічі з унікальними трендами, які зроблять 2024 рік неповторним у історії моди. Актуальний одяг на Літо 2024 розставляє акценти на жіночій фігурі, прикрашає нас бантами та квітами, прозорими текстурами, мереживом та екстра-сміливою  довжиною.



З цією метою працівники відділу технічної літератури ТОУНБ підготували тематичну виставку-пораду під назвою « Її величність – мода». В наш час мода – це покірна слуга людини . Щось в ній щезає, щось отримує нове життя. Все це вивчають творці одягу, художники, журналісти. Взявши в руки книги та журнали читач дізнається, як розібратись у тканинах, силуетах, фасонах, рекомендованих сучасною модою, а ті читачі, що схочуть власноруч створити собі нове вбрання, зможуть скористатись моделями, кресленнями, конструкціями одягу, що представлені на тематичній виставці-пораді.

Щоб розібратись у цьому круговороті інформації, відкрити для себе щось нове, переглянути свої колишні погляди і взагалі дізнатись, що означає для Вас мода сьогодні, вам варто заглянути у ТОУНБ і здійснити книжкову подорож, де вашим гідом буде наша книжкова виставка, присвячена її величності - моді. Ми трохи відкрили двері у величезний світ моди. Якщо Вас зацікавила дана інформація і Ви не бажаєте зупинятись, чекаємо Вас у нашій бібліотеці, де Ви зможете ознайомитись  з усіма представленими документами.

Немає коментарів:

Дописати коментар