вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Оберіг для захисника

 


30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Щороку бібліотекарі вигадують нові формати святкувань. 

Цьогоріч працівники відділу технічної літератури долучилися до відзначення свята і  провели майстер-клас під назвою «Патріотичний браслет - оберіг для захисника». 

Сьогодні українське повітря оповите патріотизмом. Саморобні браслети із стрічок завжди користувалися попитом серед любителів незвичайних і цікавих прикрас. Жовто-блакитна стрічка тепер у тренді: державні свята, й череда благодійних акцій на підтримку армії дались взнаки. Сьогодні патріотичні браслети є гарним доповненням до образу на державні свята або патріотичним оберегом для захисника. Що може бути кращим за цей дарунок. Такий сувенір – це найкраща мотивація та підтримка для наших воїнів, адже речі, створені своїми руками, несуть сильну енергетику. 



Учасниками  заходу стали студенти і викладачі Тернопільського фахового коледжу харчових технологій і торгівлі. А освоїти мистецтво виготовлення патріотичних браслетів  допомогли  викладачка та студентки Тернопільського кооперативного фахового коледжу. Самостійно виготовлені патріотичні браслети надали всім присутнім гарного настрою та задоволення своїм творінням.






Немає коментарів:

Дописати коментар