суботу, 8 квітня 2023 р.

До 30 – річчя журналу "Радіоаматор"

 


В цьому році виповнюється 30 років з часу заснування одного з найпопулярніших журналів в галузі радіотехніки — журналу «Радіоаматор». Це перше в незалежній Україні науково–популярне видання для тих, хто цікавиться всім, що пов’язане з радіотехнікою та професійно чи на любительській основі займається практичною радіоелектронікою.

В ТОУНБ, а саме у відділ технічної літератури цей журнал надходить з 1996 року. Відтоді та до сьогоднішнього часу це видання користується незмінним авторитетом серед користувачів. Причина його популярності в тому, що він в однаковій мірі привабливий як професіоналам, що займаються розробкою та ремонтом різноманітних радіоелектронних приладів так і любителям, які самостійно виготовляють чи ремонтують радіотехніку. Це журнал для тих. хто звик працювати зі схемою на столі та з паяльником в руках, хто своїм покликанням вважає практичну радіоелектроніку. Це видання не просто читають, але й використовують інформацію, взяту з нього у повсякденному житті.

Основні розділи журналу: радіотехніка, електроніка, комп’ютери, сучасні телекомунікації. Незмінна тематика видання — ремонт і модернізація побутової техніки, схемотехніка, вимірювальні прилади, радіолюбительські технології та багато іншого.

Журнал наповнений оригінальними статтями на актуальні теми. Особливо приваблюють читачів новини науки та техніки,  статті присвячені ремонту офісної техніки, удосконалення домофону, а також ремонту мобільних телефонів.

Викличуть зацікавленість читачів матеріали з описом комп’ютерного заліза та програмного забезпечення.

Журнал «Радіоаматор» є найбільш масовим радіолюбительським виданням в Україні та високо цінується читачами. Приєднуйтесь до широкого кола шанувальників журналу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар